Webshop

Mulighederne er mange når der skal vælges webshop system. Der er mange features, nogle vigtigere end andre. Med udgangspunkt i dine behov og din forretning hjælper jeg dig med at finde det helt rigtige webshop system.

Det er min opfattelse at en webshop kræver lige så meget tid, opmærksomhed og energi som en fysisk butik. 
Mange bliver overraskede over den mængde energi, der skal lægges i en webshop for at få det til at være en fornuftig forretning med sort bundlinie. Det tager tid og koster penge at etablere en webshop og opbygge en kundekreds.

Derfor er det vigtigt at du klarlægger hvilken energi du er parat til at lægge i din nye webshop. 
Jeg tager gerne et møde over en kop kaffe hvor jeg kan hjælpe dig videre med dine beslutning om at etablere en webshop.

Står du overfor at skulle etablere eller flytte en webshop hjælper jeg gerne med:

Rådgivning 
Valg af webshop system - der findes mange gode systemer, det kan være en rigtig god ide at kigge lidt på hvilke features du har behov for nu og hvilke du formentlig får behov for indenfor den nære fremtid. Dette kunne være aspekter såsom integration til dit regnskabssystem, integration til sociale medier, automatiseret import / eksport af varer. 

Opsætning
Har du brug for hjælp til opsætning af din webshop, design, kategorisering, søgeordsoptimering, statistik og opsætning af sporingsværktøjer i forbindelse med trafik og salg så kan jeg hjælpe dig på konsulentbasis. 

Vedligehold
Jeg tilbyder en hjælpende hånd i kortere eller længere perioder med at vedligeholde og optimere din webshop hvis du har behov for dette. Er der områder du gerne vil være bedre til så hjælper jeg dig gerne med disse opgaver.

Integration til økonomisystem, lager, sociale medier, nyhedsbrev
De fleste webshops har mulighed for at udveksle data til / fra dit økonomisystem, din lagerstyring og til sociale medier. Det hjælper jeg gerne med at sætte op så din tid er brugt bedst muligt. Jo mere der kan automatiseres des mere tid får du til at tage dig af dine kunder, og dermed skabe et bedre forretningsgrundlag.

Søgemaskiner og organisk trafik
Optimering af tekster og teknik så din webshop bliver bedre placeret på søgemaskinerne.
Jeg hjælper dig med at optimere dine tekster og teknikken således at du bliver bedre placeret på søgemaskinerne og derved får du mere trafik direkte fra søgemaskinerne uden at du skal betale for denne trafik. Dette kaldes organisk trafik. Har du selv tid og lyst til at løse disse opgaver viser jeg dig hvordan du arbejder målrettet med tekterne så du løbende selv kan varetage denne arbejdsopgave.

Markedsføring og indkøb af trafik til din webshop
En webshop skal være en god forretning. Du kan gøre rigtig mange ting for at tiltrække trafik til din webshop. Både i din eksisterende kommunikation og markedsføring med nuværende kunder, optimere din webshop så den bliver godt placeret på søgemaskinerne, men ofte kan det også være en god ide at købe sig til mere trafik. Jeg hjælper gerne med at analysere dine muligheder og deltager også gerne i det praktiske med budget, indkøb, overvågning og rapportering hvis tiden er knap.

Konvertering
Teknologien gør at du kan måle meget mere end du normalt kan med en almindelig butik. Du kan måle og analysere rigtig meget - og har du styr på dine data har du styr på din webshop.

Analyse
Hvor kommer mine besøgende fra, hvem køber, hvormeget køber de, hvor ofte, hvad kostede det mig at få en ny kunde, hvad er en ny kunde værd? Det og mange andre aspekter kan måles og bør være en naturlig del af det at drive en webshop.
Jeg kan hjælpe dig med at opsætte din webshop så du kan måle hvordan din trafik konverterer til salg samt hvad du kan gøre for at optimere dine konverteringer og dermed dit salg.