Facebook Adverts

Facebook reklamer - en målrettet og effektiv måde at bruge en del af dit markedsføringsbudget på.

Introduktion til Facebook reklamer
Facebook reklamer eller adverts som de også kaldes, er små reklameblokke på Facebook, som kan målrettes udfra en lang række demografiske variable. Udfra et dagligt budget som du selv bestemmer kan du vælge at enten at betale per visning af din reklame (CPM) eller betale pr klik, der kommer på din annonce (CPC).

Er du ny indenfor begrebet Facebook markedsføring og har brug for tips og tricks så er du kommet det rette sted hen.

Går du med overvejelser om at skaffe mere målrettet trafik til din hjemmeside og/eller webshop er reklamering på Facebook måske noget for dig og din virksomhed. Med udgangspunkt i de produkter og/eller services du ønsker at sælge hjælper jeg dig med at finde ud af om Facebook Adverts er noget for dig og din virksomhed.

Opsætning af Facebook kampagner
Udfra den målgruppe, der er aftager af dine produkter og/eller services hjælper jeg dig med at opsætte Facebook reklamer.
Vi tager udgangspunkt i budskab, budget, demografi, succeskriterier og varighed.

Vedligeholde af Facebook kampagner
Jeg hjælper gerne med at vedligeholde og optimere dine Facebook kampagner, som udgangspunkt har jeg behov for at sparre med dig om salget og/eller henvendelserne på kampagnen inden optimering og vedligeholdelse får optimal effekt.

Analyse af data
Du har værdifuld information i dine data. Et af din virksomheds største aktiver er data om dine kunder, adfærd, indkøbsmønstre og meget mere. Jeg hjælper dig med at analysere dine data for derved at hjælpe til med at optimere din forretning.

Som udgangspunkt vil vi sammen definere hvilke datakilder, der er nødvendige for at skabe et solidt beslutningsgrundlag om dine kunders adfærd. Skulle du have behov for hjælp til opsamling af data så hjælper jeg gerne med dette.

Har du allerede en eller flere kørende kampagner på facebook tilbyder jeg sparring på dine kampagner, ligesom jeg også gerne tilbyder at overvåge og optimere dine kampagner. Min assistance i forbindelse med dette afregnes efter forbrugt tid og ikke som det ellers ses mange steder til et fast månedligt beløb. Afhængig af omfanget af dine søgeord og dine kampagner kan tidsforbruget være fra 30 minutter om måneden til et par timer. 

Facebook Insights
Facebook har et udemærket statistik system, kaldet Facebook Insights, der giver dig information om de mest basale data og handlinger på dit facebook site. Data, der i kombination med andre datakilder kan skabe et fornuftigt datasæt til videre analyse.

Næste skridt
Læs gerne mere her på siderne om hvad jeg kan hjælpe dig med for at optimere din forretning - jeg sætter gerne tid af til dig for at vi kan drøfte dine muligheder.