Adwords

Google Adwords - en målrettet og effektiv måde at bruge noget af dit markedsføringsbudget på.

Introduktion til Google Adwords
At købe sig til trafik fra Google på specifikke søgeord med målrettede tekster og budskaber kan være guld værd for din virksomhed. Typisk opsættes en eller flere kampagner målrettet mod specifikke produkter og/eller services du tilbyder i din virksomhed. Google Adwords er indrettet således at du kun betaler for den trafik du får til din hjemmeside / webshop, til den pris du er villig til at modtage en besøgende på din hjemmeside og med et dagligt maksimalt budget. 

Har du en Google Adwords konto?
Har du allerede en eller flere kørende kampagner på google adwords tilbyder jeg sparring på dine kampagner, ligesom jeg også gerne tilbyder at overvåge og optimere dine kampagner. Min assistance i forbindelse med dette afregnes efter forbrugt tid og ikke som det ellers ses mange steder til et fast månedligt beløb. Afhængig af omfanget af dine søgeord og dine kampagner kan tidsforbruget være fra 30 minutter om måneden til et par timer. 

Rabat kode fra Google
Har du modtaget en rabatkode fra Google og ønsker at gøre brug af den så hjælper jeg dig gerne med at sætte din første Google Adwords kampagne op.

Opsætning af Google Adwords kampagner
Udfra de produkter og/eller services du ønsker at tilbyde, hjælper jeg dig med at opsætte din Google Adwords kampagne. Som en del af processen analyserer jeg hvilke søgeord, der vil kunne skaffe dig den rigtige trafik, demografi, omkostninger og rapportering.

Vedligeholde Google Adwords konto
Er tiden knap eller har du af anden grund hjælp til at vedligeholde, overvåge og arbejde med din Google Adwords konto, så hjælper jeg med at vare tage disse opgaver.

Analyse af data
Har du selv styr på at vedligeholde, overvåge og generelt arbejde med din Google Adwords kampagne vil jeg anbefale at få et ekstra sæt øjne på din opsætning og data fra tid til anden. En hjælpende hånd til at analysere dine data, dine resultater og komme med nye ideer og indspark til optimering af din markedsføring på Google.

Google Analytics
I samspil med en opsætning af en Google Adwords kampagne anbefaler jeg at opsætte en Google Analytics konto, så du kan spore og måle den trafik du nu er ved at købe. Det hjælper jeg dig gerne med at sætte op og lægge på din hjemmeside og/eller webshop.

Næste skridt
Læs gerne mere her på siderne om hvad jeg kan hjælpe dig med for at optimere din forretning - jeg sætter gerne tid af til dig for at vi kan drøfte dine muligheder.