Søgeoptimering mod Google

Søgeoptimering målrettet Google giver dig det bedste kort på hånden.

Google er ubestridt den største og mest populære søgemaskine, ikke kun i Danmark men i hele verdenen. Derfor giver det god mening at optimere jeres hjemmeside eller webshop så den opnår gode placeringer på Google.

I flere sammenhænge har jeg hørt folk omtale søgeoptimering som Google optimering - hvilket ret beset er en forkert betegnelse, men på den anden side udgør søgninger på Google cirka 9 ud af 10 søgninger generelt. Så med lidt god vilje er det jo Google optimering.

Du bør vælge at optimere din hjemmeside eller webshop mod søgemaskinerne herunder Google ved at sørge for at den er søgemaskinevenlig således at søgemaskinerne kan læse indholdet på din side korrekt og at de rigtige tekster står på din side. Ved at    arbejde målrettet med tekster, budskab og teknikken på din hjemmeside eller webshop opnår du en bedre placering og derved øges trafikken til din hjemmeside og det skulle jo i sidste ende gerne udmønte sig i en højere omsætning og flere kunder.

Næste skridt
Læs gerne mere om hvad jeg kan hjælpe dig med her på siderne for at fremme din placering på søgemaskinerne - jeg sætter gerne tid af til dig for at vi kan drøfte dine muligheder med udgangspunkt i din eksisterende hjemmeside eller webshop.