Twitter

Twitter - hvad er Twitter og hvordan kan din virksomhed bruge Twitter.

Hvad er Twitter?
Twitter er en måde at blogge på. Typisk foregår det via en mobiltelefon og er således bedst til mindre beskeder og statusopdateringer. Det er også muligt at opdatere fra internettet. Twitter er et socialt medie i stil med Facebook.

På Twitter har du 140 tegn pr statusopdatering (lidt mindre end en traditionel SMS). Opdateringer vises til dine followers (dem der følger dig). 

Twitter er en nem måde at sprede et budskab på hurtigt.

Hvad kan Twitter bruges til?
Twitter er i kraft af den begrænsede beskedstørrelsen bedst egnet til at komme med korte opdateringer og fungere for mange primært som en impulsiv opdatering. Twitter bliver brugt af mange kendisser, musikfolk, medie- og nyhedsbranchen og politikkere. Twitter er et godt medie til at holde fingeren på pulsen.

Tips og tricks
Har du jævnligt behov for at komme med korte beskeder til en (yngre) målgruppe, for eksempel link til ny artikel eller blogindlæg kan Twitter måske bruges.

Nyheder
Twitter er i særdeleshed brugt meget indenfor nyheder specielt fordi de enkelte Twitter brugere ofte twitter om hvad der sker eller hvad de oplever. 

Hjælp
Twitter bruges også som et sted at finde hjælp til en given problemstilling. Generelt er twittere meget hjælpsomme.

Netværk
Twitter er en god måde at udvide dit netværk på. I tweets vil du se at folk twitter til hinanden på denne måde bliver du opmærksom på nye interessante Twittere, som du så kan vælge at følge.

Øge trafik til din hjemmeside og/eller webshop.
Twitter kan bruges til at gøre opmærksom på dine nye blogs, artikler, videoer og podcasts. Hvis brugerne finder dit tweet interessant kan de ved genudgive dit indlæg ved at trykke på en knap. Der er således god mulighed for at skabe en viral effekt.

Markedsføre din produkter og/eller services
Ved at lave nogle lidt anderledes og skæve vinkler på dine opdateringer kan du forholdsvis nemt skabe en viral effekt når du vil fortællle om dine produkter og/eller services.

Hjælpe
Det kan godt betale sig at hjælpe andre twittere. Fremstår du generelt som en hjælpsom twitter vil sandsynligheden for at andre twittere synes godt om dig være større og dermed vælger flere at følge dig.
 
Followers
Måden hvorpå du sender dit tweet ud sker gennem de twittere, der følger dig. Derfor kan det godt betales sig at skaffe så mange followers som muligt. Bare det at du følger en skaber ofte at vedkomne også følger dig. Herudover gælder det om at gøre opmærksom på din Twitter profil i al din kommunikation, præcis som du idag gør med din facebook side.

Næste skridt
Læs gerne mere om hvad jeg kan hjælpe dig med her på siderne for at fremme din indsats på sociale medier - jeg sætter gerne tid af til at vi kan drøfte dine muligheder med udgangspunkt i din eksisterende kommunikation og markedsføring.